NYÁRI KÜLTÉRI KÉPEK RÓLAD

LANGYOS A NYÁRI SZELLŐ KORAESTE, S TE A HANGULATOD SZERETNÉD ÁTADNI MÁSOKNAK

Szeretnél magadról pár természetesebb képet, a szabad ég alatt, vagy köztereken, vagy akár saját lakóhelyednél, mert a nyári hangulatot osztanád meg másokkal…

 

 

 

A természetes világítás sokkal kifejezőbb tud lenni, műteremben nem lesznek valósághűek a fények. Fontossá válik a környezet, meg akarod mutatni másoknak is. Lehetsz egyedülálló, aki a szépségét és nyári boldogságát akarja visszaadni egy-egy képen, de ugyanúgy kedves emlék lehet pároknak is. De lehetsz kezdő vagy profi modell, szükséged lehet egyszerűbb kültéri fényképekre, vagy akár kifinomult és komolyan megkomponált különleges referenciákra egyaránt. A helyszínt te választhatod Budapesten belül, de én is tudok ötleteket adni, nézd a galériámat, keress meg.

Néhány praktikus tudnivaló:

A kültéri fotózkodás számos előnyökkel jár, ugyan akkor figyelembe kell venni a problémákat is. Nem kell stúdióvilágítást építeni, a napfény adott. Viszont, ha rossz az idő, zuhog az eső, nem tudunk dolgozni. A konkrét időpontot és helyet egy héttel előre szükséges megbeszélnünk, és egy esőnapot is ki kell jelölnünk rossz idő esetére. Ha te választod a helyszínt, nekem kell pár nappal az esemény előtt felmérnem a terepet, s ha szerintem bizonyos okokból nem megfelelő, javaslok helyette alternatívát. A ruhád színét is előre megbeszéljük, fontos, hogy illő legyen a választott környezethez. A helyszínen kb. 2-3 órás fotózásra kell felkészülnöd, hozz magaddal enni- és innivalót, ha szükségesnek érzed. Akkor készülnek számodra is igazán kedves felvételek, ha el tudod magad engedni, nem gondolsz másra. Csak érezd jól magad, örömteli buli lesz a közös munka.

Ha volna kedved hozzá, keress meg:

Fóth Miklós

www.fothphoto.hu

hello@fothphoto.hu