AJÁNDÉK JEGYES FOTÓZÁS!

 

TÉLI AKCIÓ

Fotóztasd velem az esküvőtöket, ajándékul kapsz egy jegyes fotózást.

Tervezitek az esküvőt, de már az eljegyzés itt van pár nap múlva. Kéne valaki, aki megörökíti ezt a fontos eseményt de, nem lesz ott sok ember.

 

 

 

A tervezett esküvői fotózáshoz most ajándékozok nektek egy jegyes fotózást! Ez az esküvői alapcsomag része, az akció 2018 februárig tart. Ha addig kérsz tőlem esküvő fotózást, pár képet készítek az eljegyzésetek emlékére. Egy bő órás együttműködést jelent ez, s én ígérek nektek 10-15 kiretusált szép képet. A helyszín legyen egy általatok kijelölt szabadtéri vagy akár zárt hely, olyan, ami kötődik hozzátok (pl. összeismerkedésetek helye). Az öltözet az alkalomhoz illően inkább lazább, de a szép képek érdekében egy legyen a koncepció. Pl. nem előnyös, ha az egyikőtök elegánsan, míg a másik fél sportosan jelenik meg. Ha van személyes tárgy vagy kisállat, mely fontos nektek, ne hagyjátok otthon, szerepeljenek csak! A képeket megadott e-mail címre küldöm vagy pendrive-on adom át nektek az esemény után 2-3 max. 4 nappal.

Az ajándék akció feltétele, hogy előzőleg egy szerződést kötöttem veletek az esküvőtök fotózásáról, legalább egy esküvői alapcsomag teljesítéséről.

Az esküvőtök fotózásáról részleteket pedig itt találsz:

Esküvőfotózás